Jumat, 21 Juni 2013

Taş - DZI taş çocuklar için, Dzi Stone, Dzi Beads, Gzi Stone, གཟི།, Zi Stone, Zee Stone, Tzi Stone, Tian Zhu, Фэншуй, Feng Shui, Fengshui, 풍수, 風水, 風水, Фън Шуй , فنغ شوي , 天珠石, dzi 石, dzi 돌, Фэн-шуй, ฮวงจุ้ย, phong thủy ,Pedra Preciosa, дзи камень/шарик, дзи камень, дзи шарики, gzi камень, цзы камень, зее камень, tzi камень, тянь чёу, фэн-шуй, фэн-шуй, жем, пидра, ,скъпоценен камък, Drahý Kámen, Der Edelstein, Smykkesten, ædelsten, πετράδι, Kalliskivi, Jalokivi, Pierre Gemme, Dragi Kamen, Drágakő, Gimsteinn, Pietra Preziosa, 原石, 보석 의 원석, Brangakmenis, dārgakmens, Edelsteen, حَجَر كَريم ,Smykkestein, pia­­tră Gemă, полу драгоценный камень, polo drahokam, Drag Kamen, ädelsten, เพชรพลอย, kıymetli taş, 寶石或半寶石(尤指原石), коштовний камінь, đá quý

Taş - DZI taş çocuklar için


Çocuk taşlar ve kristaller doğal bir ilgi var ve sık sık tüm duyularını bir yeni kristal veya taş keşfetmek kullanacak. Daha sık sık--dan değil, onlar "doğru" bir seçim ve nasıl kullanılacağını bilmek mümkün.
Değerli taş ve kristal tedavisi vücudun güçlendirilmesi ve sorunları ve kalıpları çözmek için alternatif bir tekniktir. Değerli taşlar titreşim oranları taşırlar.


Bazı en iyi şifalı kristaller ve çocuklara yardım için taş kısa listesi aşağıdadır. Onlar onları boynuna bir kese içinde bir cebinde taşımak veya hatta onlarla uyku. Kristaller genellikle birkaç ekstra elinizde için iyi bir fikir olabilir bu yüzden çocuklar tarafından yanlış, kaybolmak.
Adamak ve taş ve çocuğunuzun iyileşmek için kullanacaksınız kristaller program çok yararlıdır.
Çocuklar çok çabuk için taşlar ve kristaller enerji şifa yanıt verebilir. Ancak, en iyi kullanılabilir tam tıbbi yardım, çocuk bakım danışmayı unutmayın


1 Eyed DZI, özellikle çocuklar, gençler ve o kim okulda, büyük bu da şans ilerleme ve başarı vaat ediyor.


Taş - DZI taş çocuklar için




 
















Çeşitli DZI taş Lapis Lazuli Taşlı bilezik boncuk


Eğer satın almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz,
SMS (metin) Uluslararası olabilir: +6287878664877 veya (087878664877).
Veya e-posta: ndra.alam@yahoo.com




 
















Diğer taş boncuk bilezik ile Variouc DZI taş


Eğer satın almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz,
SMS (metin) Uluslararası olabilir: +6287878664877 veya (087878664877).
Veya e-posta: ndra.alam@yahoo.com


Bir göz DZI taş parlaklık, istihbarat ve özel yetenekleri, geliştirme özellikle büyük çocuklar, gençler ve okulda olan artırmak için-. Bu da şans ilerleme ve kendi çaba zafer için isteyen hayallerini gerçeğe olacak anlamına gelir, başarı vaat ediyor. 1-Göz DZI da düşüncelerini açıklamak ve dinginlik oluşturmak mükemmeldir.


Ametist
Amethyst crystal şifa bir ustası. Onun en kaliteli şifa arındırmak ve olumsuzluk her türlü dönüştürmek için onun yetenek olduğunu kaydetti. Çocuklar için geçiş, bir büyüme hamle, bir notu, başarısız gibi büyük bir hayal kırıklığı olması veya hatta bir boşanma veya ölüm yıkıcı haber işitme, ametist yardımcı olacak tüm olumsuz duyguların kabul ve destek ve konfor manevi kabul yoluyla sağlar.


Çeşitli Engelli veya duygusal veya fiziksel ağrı ile çocuklar için kendi odasında Ametist bir küme açık istenmeyen enerjileri, Oda bir dengeli duruma getirmek yardımcı olacaktır. Yerel ağrı, ametist yirmi dakika kadar doğrudan veya alanın üzerinde tutun.


Ametist Ayrıca kabuslar veya uykusuzluk ile yardımcı olur - Ametist parçası çocuğun komidin ya da yastık altına yerleştirin.


Çocuğunuzun uyku yardımcı olmak için başka bir yol "Kılavuzu" çocuğunuzun yatak - yatak odası ve hematit bir parçası kendi yatak altında her köşesine Rose kuvars parçası koymak olduğunu.


Yıldıztaşı
Yıldıztaşı bir liderlik taş olduğunu. Onu güçlendirir ve erkek ve dişi enerji dengesi sağlayan kalp enerji geri yükler. Yıldıztaşı yeşil ve çok sevgi, sevmek ve kalp koruyucu.


Utangaç ve/veya ürkek, çocuklar için mükemmel bir taş olduğunu ve onların liderlik nitelikleri engelleniyor. Bu taş aktif olmaya ve kendi anlaşmasının eylem başlatmak için yardımcı olur.


Akciğerlere kadar açar gibi astımlı çocuklar bazı yardım vererek Yıldıztaşı için çekici görünüyor.


Carnelian
Bir benlik saygısı kristal, Carnelian yetersizlik ve düşük benlik saygısı duyguları ile yardımcı olmak için kullanılabilir. Carnelian derin turuncu renkleri de güçlendirilmesi ve ilk karıştırma ilgili ikinci ve üçüncü çakra, öz-güvenlik ve kendini teşvik. Carnelian pinker tonları ile ilgili alt ve üst kendini kabul ile arasında aşk güçlendirmek için.


Carnelian de sivilce gibi dermatolojik rahatsızlıklar için taş cilt üzerinde tutarak ve birkaç dakika için günde birkaç kez çevrelerinde taşımak kullanılabilir.


Berrak kuvars
Berrak kuvars "şifa Kristal" adı verilir ve enerji ach kuvars kristal benzersiz ve bir çocuk bir, kuvars doğal enerji Pişen düşünce desen dönüşümü, bazı olumsuz duygusal durumu yakmak yeterli olabilir hakkına sahip olan kişi ya da yaptığında bir gelecek manevi tohumları bilince yerleştirin. Quartz crystal küme dağınık düşüncelerini organize etmek ve negatif enerjileri saptırmak için de faydalıdır.


Rose kuvars
"Sevgi taş", Rose kuvars başka bir müthiş şifalı kristal çocuklar, özellikle de çok fazla acı duyguları veya saldırgan eğilimler var olduğunu. Rose kuvars yapabilirsiniz kırık bir kalbi paramparça gerçekte ham gerçeği - yol şeylerdir görünce, tarafından yolu bir olmasını istiyor. Hiperaktif çocuklar için Rose kuvars düzensiz duygusal devletler, anksiyete, korku, kompulsiyonları ve birçok diğer ruhsal bozuklukları yatıştırır.


Lapis Lazuli
Lapis Lazuli psişik hediye erken yaşta göstermek çocuklar için harika bir denge olduğunu. Koyu mavi renk bilinç genişleme arıtma teşvik çok destekleyici bir şekilde uyarır ve manevi fikir açıklamak. Lapis Lazuli kişinin verilen hediyelerin kendine aşılayan ve açıklık kişinin ruhsal farkındalık teşvik eder. Bu taş çok onun koruyucu güçler ve tüm Medyum duyuları uyarılması için duymaktadırlar.


Yeşim
Bir emzik duyguların yeşim. Duygusal hassas çocuklar genellikle duygularını onları korkutur değil ki emin olmak için destek sistemi gerekir. Yeşim güven, özgüven ve güven geliştirir. Yeşim de çocukların hayatında onların arzularına ulaşmak yardımcı çok ilham verici.


Tiger's Eye
Bir topraklama taş, Tiger's Eye psişik enerji topraklama ve psişik merkezleri açmak için güvenlik sağlamak için mükemmeldir. Bazen çocuklar uzakta geçmek ve kendi hayal dünyasında kaybolmak. Tiger's Eye onları geri çekmek için yardımcı olur. Bu taş da düşüncelerini eyleme yardımcı çok yararlıdır. Tiger's Eye pratik olmak olduğunu.


Pirit
Pirit çok koruyucu bir taş olduğunu. Çocuklar için parlak yüzeyi çekti. Pirit, böylece korunmasız, herhangi bir korkuları azaltmak negatif enerji yansıtan bir küçük ayna gibi olduğunu. Pirit de fiziksel güçlendirilmesi ve fiziksel form hayatında mükemmel ve sevgi bol bilgi duygusu aşılayan.


Moldavite
Moldavite olan kim zor cisimleşme içinde dünyada varlık bulmak ve kim değil ayarlamak hassas çocuklar için yararlı bir taş için acı ve derin duygular. Birçok böyle çocuklar "yeni bir titreşim geçiş onun zamanında dünya yardım etmek için geldim yıldız çocuklar" vardır. Onlar yeryüzünde ağır enerjileri için kullanılmaz ve manevi bedenlerinin fiziksel entegre zor ve zemin gerekiyor. Moldavite hematit ve Smokey Quartz, gibi topraklama taşlar ile birlikte, bu işlem yardımcıları. Kalp yerleştirilir, Moldavite için o kökeni dünya değil "vatan hasreti" kolaylaştırır. Moldavite nitelikleri empati ve şefkat gibi destekler.
(moldavite hakkında bizim blogspot Kategori listesinde, sağ tarafta göz atabilirsiniz)


Sugilite
Sugilite çocuk yetişkinlik büyüdükçe masumiyet ve çocukluk açıklık tutmak için öğrenmenize yardımcı olacak harika bir taş olduğunu; veya gençler ve yetişkinler açıklık ve güven kurtarmak için öğretmek için onlar-si olmak kayıp onlar dikilmiş psikolojik engelleri. Anne-baba Sugilite yumuşak bir parça uyuyan çocuklarının yastık altında yer veya onu bir parça onu taşımak veya bir PIN veya kolye giymek için vermek olabilir.


Bazen doğal sevgi dolu ve vererek çok hassas bir kişi sadece neden dünya negatifliği dolu anlayamıyorum. Umutsuzluk duygusu depresyon veya hatta ölümcül hastalıklara yol açabilir; veya aşırı durumlarda, çaresizlik duygusu bir kim değil bırakıp intihar eğilimleri yol açabilecek bir dünyada yaşamak daha o ile baş edemez. Sugilite böyle hassas insanların yaşam ile başa çıkmak için en iyi taş biri olabilir.


Burada çocuklar için birkaç diğer mükemmel taş vardır:


Charoite - uykusuzluk.


Chrysoprase - kabus.


Sunstone - possessiveness.


Rhodocrosite-astım için yararlı


Sitrin-benlik saygısı ve kendine güven sorunları


Aytaşı-duygusal korkutur ve hiperaktivite (alin ve tapınaklar ovmak)


Rhodonite-sabır (çocuk ovmak onun elinde ne zaman sabırsız duygu)


Turkuaz-çocuğunuzun başkalarına yardım istemeden zorluk varsa yararlı


Mavi dantel akik – huzurlu iletişim için yararlı


Amazonite-teşvik doğruyu konuşmak için cesaret













Başka bir kategori, lütfen bizim kategori listesi Blogspot (sağ tarafta) seçin

,   لُؤْلُؤَه ,   бисер, pérola, perla; perlový, die Perle; Perlen, perle; perle, μαργαριτάρι, perla, pärl,  مروارید , helmi, (de) perle (s), biser, sedef, gyöngy, perla, perla; di perle, 真珠, 진주, perlas, pērle, parel, perle, perła, مروارید, ملغلرې, pérola, perlă; de perle, жемчуг, perla; perlový, biser; biseren, biser, pärla, ไข่มุก, inci, 珍珠, перлина, موتي، لؤلو, ngọc trai, 珍珠, rosekrans, молитви, růženec, rosenkrans, تسبیح, chapelet, जपमाला, गुलाब का बाग, 
rózsafüzér, talnaband, ロザリオ, rožančius, rožinis, rosário, чётки, rožni venec, radband, 
молитви з чотками, chuỗi tràng hạt, سُبْحَه، مَسبَحَه, der Rosenkranz, κομποσκοίνι, roosikrants,
rukousnauha, מַחרוֹזֶת, krunica, corona, 묵주, rožukronis, rozenkrans, różaniec, تسبیح, mătănii, 
ruženec, brojanica,  สายลูกประคำของคริสต์นิกาย, 天主教的念珠, گلاب کے پھولوں کا تختہ, 
(天主教)念珠串,念珠一串念珠
joga, йога, jóga, yoga, یوگا, योग, ヨガの行, bài tập yoga, يوغا: رياضَه هنديَّه تَعْ, ioga, das Yoga, γιόγκα, jooga, 요가, جوګ دهندوانو ذهني رياضت, การฝึกโยคะ, 瑜伽, ہندوانہ نظام فلسفہ اور مر, 瑜伽
خَرَزَه , мънисто, korálek, die Perle, χάντρα, cuenta, helmes,   zrno, biser, kap, (üveg)gyöngy, perlina, ビーズ玉, 구슬, karoliukas, kreļļu virtene; krelles, دانه؛ مهرهmărgea; perlă, бусина, pärla , ลูกปัด,
 小珠子, 小球,小珠子, намистина