Jumat, 21 Juni 2013

Moldavite taş V

Moldavite taş V


Moldavite yeryüzünde nadir malzemeleri biridir. Bir güzel, soluk hangi çoğu bilim adamı kabul karanlık şeffaf yeşil tektite için yaklaşık 1.5 kilometre çapında Nordlingen, Almanya'da yaklaşık 15 milyon yıl önce Reis krater oluştururken olabilir inanılan bir göktaşı etkisini sırasında kuruldu. Etki gücünü yaklaşık 6 trilyon megaton tahmin edilmektedir. Ortaya çıkan patlama biz aynı zamanda dünya tüm atom bombaları küme oluşturulur gücü aşan 1.800.000 Hiroşima bomba, gücünü vardı. Bu etki gücünü yerkabuğunun deldi ve dünyanın manyetik kutupları ters dönen sıvı demir yeterince rahatsız demir çekirdekli nüfuz inanılıyor.


Moldavite'nın kökeni ile ilgili farklı hipotezler vardır. Bazı bilim adamları bu olay tarafından oluşturulan ısı ve çok büyük etkisi dünyevi kaya ve kum bu alandan erimiş atmosfere kadar yüksek göndermeden sonra geri aşağı yağmur Bohemya ve Moravya (Çek Cumhuriyeti), toprak üzerinde nerede Moldavite çoğu bugün bulunur olduğunu inanıyorum. Başka bir teori bu yeşil renkli tektite dünyadışı kökenli, bunun bir ay Volkan atılır obsidyen türü olabilir inanmak vardır. Ve henüz başka daha popüler teori o dünyevi kaya ve buharlaşmış çok hızlı malzeme füzyon ürünü tutan ve geri aşağı üst atmosfere tahrikli, sonra içine sıkıştırılmış sıvı cam o kadar çevresinde üzerinde yağmur yağdı. Bütün bilim adamları tarafından kabul bir şey olduğunu o gerçekten gökten, ' sky. düştü Zümrüt' aramak Moldavite heyecanlı aşk neden düştün mü ya da 'Taş, üstün enerji'.


Dünyanın en değerli taşlarının metafizik amaçlı biridir. Bu etkileri 's yaygın olarak, neredeyse ezici için hafif değişir. Manevi devrimler için fiziksel cleansings Moldavite çoğu kişi onların ruhsal gelişiminde aramak deneyim sağlar.


Kılavuzları, herhangi bir hallucinogen utanç ve en yüksek frekans inanılmaz deneyimleri için vereceğini genişletilmiş duyarlılık bağlantılardır olası tüm bu güçlü taş ile çalışırken. Ortak payda yeniden canlandırılması ve ivme yolunuzun kişisel evrim olarak görünmektedir.


Moldavite en kolay tüm minerallerin hissedilir. İlk kez en sık enerjisini sıcaklık veya ısı tecrübesi Moldavite kullanacak kişilerin genellikle elinize ilk hissettim ve o giderek vücuda.


Çoğu insan Moldavite enerjilerini heyecanlandıran ve ilk gün veya hafta için kullandığınız olmak kadar onların titreşim hızları hissediyorum.


Moldavite'nın enerjilerini çakralar ve tüm etkinleştirebilirsiniz. Bu titreşimler odak tıkanıklıkları veya yaralar, önce bu alanları temizlemek ve sonra tüm enerjik sistemi ile rezonans hareketli olduğu alanlarda eğilimindedir. Moldavite rezonans çeşitli biçimlerde alabilir: çakralar açabilirsiniz, hayalinizdeki yaşam büyük ölçüde daha canlı ve anlamlı olabilir, bağlanabileceğiniz ruhu kılavuzları, fiziksel, duygusal, ile veya manevi şifa olur, işleri ve ilişkileri daha iyi için değiştirebilirsiniz, eşzamanlılıklara frekans ve önemi artırabilir, meditasyonlar derin veya daha güçlü olabilir ve henüz tüm bu enerjileri bir değişiklik olarak görülebilir.


Bu değişim ne Moldavite katalizlediği olduğunu. Onun yüksek ve yoğun titreşimleri ile o bir yoğunlaşması, manevi canlılık ve ilerlemenizi ivme en yüksek kader yolda oluşturur bir şekilde sizin enerji desenli yankı.


Onun hayatı değişen yeteneği ancak Moldavite gerçekten eğlenceli olabilir çalışmak için taş. Bunu geliştirir ve neredeyse herhangi bir başka taş faydaları hızlandırır. O da güçlü rüya hal geliştirir ve çok kolay canlı rüyalar üretebilir. Derinden tüm çakra sistemi aktive, Kundalini uyarır ve çatlaklar yoğun bir frekans taşıdığı Medyum Kanallar açık.


Ayrıca rehberlik ve yüksek Diyarlar iletilerden ayırt yeteneğinizi, duyarlılık artar. Moldavite sağlıksız eklerinden bağlantısını kesip kişi ve size en evrimsel ilerleme kaydetmek için gereken durumlar bünyeden eğilimindedir.


Onun enerjilerini giderek için güçlü activations sağlayan çakralar unzip, kozmik yolculuk şaşırtıcı ve bu kapsam ve boyutu hakkında âyetlerini humbling dediğimiz 'Ruhu.'


Moldavite tıkanıklıkları temizlenmesi ve meridyenler açılış yanı sıra, fiziksel ve ruhsal organlarının her yönüyle bağlantıları enerji onaran, güçlü bir katalizör olabilir.
Kökleri dengesizlik veya hastalığı tanımlamak mümkün değil varlık ile sinirli iseniz, o zaman mutlaka bu enerji çağırmak. Genellikle açıkça nasıl kendiniz için bunu yaptık ve nasıl dışarı çıkmak için anlamak için işaret şifa kriz oluşturur. Moldavite bir enerji manevi koruma sunar.


モルダウ石, молдавита


Nasıl kullanılır, temiz ve şarj/bakım Moldavite, paketi sağlanacaktır.
Bizim moldavite taş taş Labs kanıtıdır orijinal / hakiki.




















Ve birleştirmek için diğer test ile bizim hakiki moldavite taş kanıtı.

Giriş kanıtı paket ve ödeme (tıklayınız)




Çevrimiçi (buraya tıklayın) izleme


Moldavite Leontin kolye



 















Eğer satın almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz,
SMS (metin) Uluslararası olabilir: +6287878664877 veya (087878664877).
Veya e-posta: ndra.alam@yahoo.com


Adam Moldavite yüzük



 














Eğer satın almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz,
SMS (metin) Uluslararası olabilir: +6287878664877 veya (087878664877).
Veya e-posta: ndra.alam@yahoo.com


Moldavite yüzük / Leontin kadın



 













Eğer satın almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz,
SMS (metin) Uluslararası olabilir: +6287878664877 veya (087878664877).
Veya e-posta: ndra.alam@yahoo.com


Titanyum Moldavite bilezik

 















Eğer satın almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz,
SMS (metin) Uluslararası olabilir: +6287878664877 veya (087878664877).
Veya e-posta: ndra.alam@yahoo.com


Ve diğer moldavite koleksiyonu, kravat klipleri gibi toka, halka, vs. Ayrıntılı bilgi için bize ulaşın.













Başka bir kategori, lütfen bizim kategori listesi Blogspot (sağ tarafta) seçin

,   لُؤْلُؤَه ,   бисер, pérola, perla; perlový, die Perle; Perlen, perle; perle, μαργαριτάρι, perla, pärl,  مروارید , helmi, (de) perle (s), biser, sedef, gyöngy, perla, perla; di perle, 真珠, 진주, perlas, pērle, parel, perle, perła, مروارید, ملغلرې, pérola, perlă; de perle, жемчуг, perla; perlový, biser; biseren, biser, pärla, ไข่มุก, inci, 珍珠, перлина, موتي، لؤلو, ngọc trai, 珍珠, rosekrans, молитви, růženec, rosenkrans, تسبیح, chapelet, जपमाला, गुलाब का बाग, 
rózsafüzér, talnaband, ロザリオ, rožančius, rožinis, rosário, чётки, rožni venec, radband, 
молитви з чотками, chuỗi tràng hạt, سُبْحَه، مَسبَحَه, der Rosenkranz, κομποσκοίνι, roosikrants,
rukousnauha, מַחרוֹזֶת, krunica, corona, 묵주, rožukronis, rozenkrans, różaniec, تسبیح, mătănii, 
ruženec, brojanica,  สายลูกประคำของคริสต์นิกาย, 天主教的念珠, گلاب کے پھولوں کا تختہ, 
(天主教)念珠串,念珠一串念珠
joga, йога, jóga, yoga, یوگا, योग, ヨガの行, bài tập yoga, يوغا: رياضَه هنديَّه تَعْ, ioga, das Yoga, γιόγκα, jooga, 요가, جوګ دهندوانو ذهني رياضت, การฝึกโยคะ, 瑜伽, ہندوانہ نظام فلسفہ اور مر, 瑜伽
خَرَزَه , мънисто, korálek, die Perle, χάντρα, cuenta, helmes,   zrno, biser, kap, (üveg)gyöngy, perlina, ビーズ玉, 구슬, karoliukas, kreļļu virtene; krelles, دانه؛ مهرهmărgea; perlă, бусина, pärla , ลูกปัด,
 小珠子, 小球,小珠子, намистина