Jumat, 21 Juni 2013

Polis taş boncuk V, Dzi Stone, Dzi Beads, Gzi Stone, གཟི།, Zi Stone, Zee Stone, Tzi Stone, Tian Zhu, Фэншуй, Feng Shui, Fengshui, 풍수, 風水, 風水, Фън Шуй , فنغ شوي , 天珠石, dzi 石, dzi 돌, Фэн-шуй, ฮวงจุ้ย, phong thủy ,Pedra Preciosa, дзи камень/шарик, дзи камень, дзи шарики, gzi камень, цзы камень, зее камень, tzi камень, тянь чёу, фэн-шуй, фэн-шуй, жем, пидра, ,скъпоценен камък, Drahý Kámen, Der Edelstein, Smykkesten, ædelsten, πετράδι, Kalliskivi, Jalokivi, Pierre Gemme, Dragi Kamen, Drágakő, Gimsteinn, Pietra Preziosa, 原石, 보석 의 원석, Brangakmenis, dārgakmens, Edelsteen, حَجَر كَريم ,Smykkestein, pia­­tră Gemă, полу драгоценный камень, polo drahokam, Drag Kamen, ädelsten, เพชรพลอย, kıymetli taş, 寶石或半寶石(尤指原石), коштовний камінь, đá quý

Polis taş boncuk V


Antik Tibet DZI
Binlerce yıldır, Tibetliler DZI bir yaşam taş gördüler. Bu dindar ibadet için tasarlanmıştır ve çok tutulan ve nesiller boyunca geçti. Eski polis evrenden kozmik enerji absorbe eder, bu nedenle onu talihsizlik karşı korumak ve bereket getirir, kan basıncını dengeler, iç 'qi' artar, iyi şans ve mutluluk verir. Bağ şimdi, polis çevrede belgili tanımlık dünya büyük ilgi görüyor ve zenginlik sembolü yanı sıra koruma, ibadet, sağlık için bir saygı kutsal cazibe olduğunu.
En erken DZI Çin tarihinin Tang Hanedanı kaydıdır. Ne zaman Prenses Wencheng Tibet kralı Songtsen Gampo evlendi,


Kökeni ve gösterge
Polis sadece bir çok nadir ve değerli taş, aynı zamanda Tibet Budizmi yedi hazinelerinden biridir. Özgün ana fark Batı Tibet, Doğu Tibet, Bhutan, Sikkim, Ladakh ve Himalayalar belirli bölgelerde yerlerdir. Polis 2000-2500 yıl için yaklaşık edilmiş. Efsaneye göre polis "yeryüzüne indi ve Tibetliler tarafından keşfedilmiştir aslında bir Tanrı'nın" hazinedir. Bu nedenle Tibetliler hala "gök taşı" olarak DZI görüyoruz.


Hikayeler DZI kökeni değişir, bir hesabı var onu Ngari; bir dere üzerinden akan başka bir o hazine Azha Krallık, Tibet olduğuna inanırlar; ama diğerleri Tagzig İngiltere hazine olarak değerli taşlar biri olduğunu düşündüm. Ayrıca tıbbı Bodhisattva'nın önceki kılığındaki (tıbbı Buda); dan gök özü olduğu söyleniyor bazı Asura tarafından yapıldığını inanılan; Bu bile düşmüş göktaşları dünyaya yapılacak söyleniyor. Başka bir efsaneye göre merhametli Vajravarahi Buda onu kötülüğe karşı korumak için güç çünkü Salgını yayılmasını durdurmak için yeryüzüne soyundan DZI bildirin. Modern teknoloji DZI, görünümünü çoğaltabilirsiniz ne doğrulanabilir, olmasına rağmen polis sahip güçlü manyetik enerji çoğaltmak mümkün. Ne o nesiller boyunca geçti dini inanç değiştirebilirsiniz. Bu nedenle, kendi benzersiz kalite ve geniş tarihi değeri bakılırsa, polis çok değerli.


Polis boncuk Tibetliler yaşayan en değerli taş olduğunu
Tibetliler DZI boncuk en değerli yaşam taş olarak görüyoruz ve bu Kraliyet ailesi nesiller nesiller sonra sunulan bir hazinedir. Tibet'te, antik saf DZI boncuk bankalar veya şehrin kredi Bürosu ipotek amaçlarıyla kullanılır. Bu nedenle, Tibetliler için polis boncuk nakit para--dan farklı değil. Küçük boyutlarından dolayı onlar bakımı kolay ve çevresinde yapılan, telif ve zengin onların Evcil hayvanlar, toprak ve para onlar için alışverişinde bulunacaklar. Ayrıca polis boncuk alışverişe konu olan pahalı mal görmek için nadir değildir.


Polis boncuk bir Tibet bayan yetişkinlik ve evlilik töreni önemli bir süs olduğunu. Miktarda ve kalitede DZI boncuk aile zenginliğini ortaya çıkarabilir. Bunun yanı sıra, DZI boncuk da fazla Tibet tıbbi sözlük değerli bir tıbbi madde olduğunu.


Polis boncuk Tibet'ın en değerli muska olduğunu. Bu inanılır DZI boncuk dindar ibadete engel karma kaldırmak, bereket, önleme karşı almak vuruş, kötülük, koruma geliştirir canlılık ve artış servet.


Güçlü manyetik enerji
Polis boncuk doğanın kozmik manyetik enerji sahip. Bilimsel bir araştırmaya göre Japon araştırmacılar DZI boncuk Mars'tan gelen 14 Element içeren keşfetti.


Polis sertliğini 7 için 8.5 Moh sertlik indeksli, hafif bir dizin 10 Afrika elmas, aşağıda üzerinde olduğunu. Kristal manyetik dalga 4 VolT ise 13 volt, 3 kez kristal daha kapalı Tibet 's DZI boncuk verir. Polis boncuk tarafından yayılan manyetik enerji çok nazik ve her insan parçalar yer uygundur. Bu kan dolaşımını düzenler ve hastalıklar azaltmak için algılanmaktadır.


Takan için faydaları
DZI boncuk eons-eski eski olduğunu, ancak bu şık kalır. Onun farklı desen genç için ideal bir gözde süs olduğunu ve aynı zamanda tüm yaşlar için uygun. Ama en önemlisi, koruma amaçlı, polis manyetik enerji vücudun kan ve 'qi' dolaşımını düzenleyen için onu giyen yanı sıra, vücudun yin yang ve beş element dengelemek, vücudun bağışıklık sistemini geliştirir ve bundan sonra bir sağlık genel iyileşme elde etmek. Etkileri Akupunktur için benzer. O bu kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve diyabet geliştirmek yanı sıra zayıf kan dolaşımı, bloke burun, burkulma, uykusuzluk ve ağrıyan kemikler gibi çeşitli belirtileri azaltır.


Polis taş olabilir olmak giymek herkes Cinsiyeti ne olursa olsun, yaş, din ve meslek.


Polis de bu sözcüğü "ihtişam, parlaklık ve parlaklık" iyi anlamları getirmek için tercüme edilebilir sadece Tibet [གཟི།].


Çince, boncuk "Cennetin boncuk" veya "Cennetin inci" adı verilir (天珠).


Polis sihirli güçleri hazineler bir doğaüstü taş tılsım olduğunu. Farklı şekil içinde geliyor














Sahte polis taş satın almak için para ve zaman israf etmeyin.
Saygın satıcıdan satın.
(Yalnızca müşteri görüş)
Bu soru, satıcı gerçek polis taştan tanımlamak sormalısınız:


Bizim polis taş taş Labs kanıtıdır orijinal / hakiki.









Titanyum Bileklik koleksiyonuyla DZI taş / kolye



















# 1. 9 Göz DZI titanyum Bileklik (özelleştirmek olabilir) ile
# 2. Büyük adam DZI titanyum Bileklik (-ebilmek olmak özelleştirme) ile
# 3. Heaven and Earth DZI titanyum Bileklik ile / Kolye (özelleştirme olabilir)

Eğer satın almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz,
SMS (metin) Uluslararası olabilir: +6287878664877 veya (087878664877).
Veya e-posta: ndra.alam@yahoo.com


Polis taş, diğer toplamalarında lütfen bize sorun














Başka bir kategori, lütfen bizim kategori listesi Blogspot (sağ tarafta) seçin

,   لُؤْلُؤَه ,   бисер, pérola, perla; perlový, die Perle; Perlen, perle; perle, μαργαριτάρι, perla, pärl,  مروارید , helmi, (de) perle (s), biser, sedef, gyöngy, perla, perla; di perle, 真珠, 진주, perlas, pērle, parel, perle, perła, مروارید, ملغلرې, pérola, perlă; de perle, жемчуг, perla; perlový, biser; biseren, biser, pärla, ไข่มุก, inci, 珍珠, перлина, موتي، لؤلو, ngọc trai, 珍珠, rosekrans, молитви, růženec, rosenkrans, تسبیح, chapelet, जपमाला, गुलाब का बाग, 
rózsafüzér, talnaband, ロザリオ, rožančius, rožinis, rosário, чётки, rožni venec, radband, 
молитви з чотками, chuỗi tràng hạt, سُبْحَه، مَسبَحَه, der Rosenkranz, κομποσκοίνι, roosikrants,
rukousnauha, מַחרוֹזֶת, krunica, corona, 묵주, rožukronis, rozenkrans, różaniec, تسبیح, mătănii, 
ruženec, brojanica,  สายลูกประคำของคริสต์นิกาย, 天主教的念珠, گلاب کے پھولوں کا تختہ, 
(天主教)念珠串,念珠一串念珠
joga, йога, jóga, yoga, یوگا, योग, ヨガの行, bài tập yoga, يوغا: رياضَه هنديَّه تَعْ, ioga, das Yoga, γιόγκα, jooga, 요가, جوګ دهندوانو ذهني رياضت, การฝึกโยคะ, 瑜伽, ہندوانہ نظام فلسفہ اور مر, 瑜伽
خَرَزَه , мънисто, korálek, die Perle, χάντρα, cuenta, helmes,   zrno, biser, kap, (üveg)gyöngy, perlina, ビーズ玉, 구슬, karoliukas, kreļļu virtene; krelles, دانه؛ مهرهmărgea; perlă, бусина, pärla , ลูกปัด,
 小珠子, 小球,小珠子, намистина